De Dieze 28 - 3448 CP Woerden - Tel: 06-25 24 36 15 -

Welkom op de site van TIES RATSMA

Na mijn vakopleiding aan de Nimeto tot meesterschilder heb ik enkele jaren voor grote en middelgrote schildersbedrijven gewerkt. In 2008 ben ik gestart als zelfstandig schilder.


ties
Mijn opdrachtgevers zijn zowel bedrijven als particulieren maar ook verenigingen van eigenaren. Dus zowel grootschalige als kleinschalige projecten. Indien nodig werk ik samen met andere meester-schilders. Het merendeel van mijn werk concentreert zich in de Randstadregio.

Mijn doel is de duurzaamheid van objecten te vergroten door hoogwaardig werk tegen een eerlijke prijs. Daarom hanteer ik een vast principe: na een bezoek maak ik vrijblijvend een heldere offerte.

Ook werk ik nauw samen met gerenommeerde producenten. Mijn kennis en vakmanschap staan garant voor toelevering van de beste producten. Deze worden vervolgens op juiste wijze gebruikt, zodat een optimale kwaliteit gegarandeerd is. Nieuwe ontwikkelingen houd ik goed in de gaten. Zo wordt er de laatste jaren met het oog op het milieu steeds meer met minerale (natuurlijke) producten gewerkt. De praktijk heeft inmiddels bewezen dat deze formule goed werkt en ik ben er een voorstander van: wie geeft niet om het milieu?

Als u belangstelling heeft dan hoor ik dat graag. Via de menu-optie kunt u met mij contact opnemen of rechtstreeks bellen. Ik help u graag om duurzaam mee te denken met het onderhoud, er gaat immers niets boven kwalitatief onderhoud.