Deze website maakt gebruik van cookies

Deze website gebruikt cookies. Door gebruik te maken van deze website, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies.

Akkoord

Over TIES schilderwerken

Na mijn vakopleiding aan Nimeto tot meesterschilder heb ik enkele jaren voor grote en middelgrote schildersbedrijven gewerkt. In 2008 ben ik gestart als zelfstandig vakschilder. Mijn opdrachtgevers zijn zowel bedrijven, particulieren en Verenigingen van Eigenaren. Daarnaast heb ik ervaring in zowel grootschalige als kleinschalige projecten. Indien nodig werk ik voor grootschalige projecten samen met collega meesterschilders.

Een duurzame missie

Ontwikkelingen in de markt houd ik goed in de gaten. Zo adviseer ik over de nieuwste trends. In de keuze van producenten waar ik mee werk ben ik voorstander van natuurlijke en milieuvriendelijke producten. Op deze manier werk ik aan mijn missie om duurzaamheid van objecten te vergroten. 

Communicatie staat voorop

Het weer speelt een grote rol in mijn vak. Hierdoor kan een planning soms uitlopen of worden projecten opgeschoven. Goede afspraken en overleg biedt hierin oplossing. Een goede communicatie staat voor mij dan ook voorop. 

Werkwijze >

Duurzaamheid >

"Een aantal jaren geleden was mijn zus op zoek naar een schilder. Een goede kennis beval mij Ties Ratsma aan. Na de prettige kennismaking en het prima werk dat hij destijds heeft geleverd, is Ties inmiddels onze ’huis’ schilder en heeft hij heel wat schilder- en behangklussen binnen de familie naar alle tevreden uitgevoerd."

- Corrie van Jaarsveld

Copyright © TIES schilderwerken | Website: Pencilblocks | Webdesign: Pencilpoint - creatief in vorm & inhoud